luni, 6 octombrie 2014

Cronică de teatru...electric

Dragii mei,

Când plouă şi sunteţi obosiţi şi e întuneric şi vreţi să vă culcaţi fără să spălaţi vasele....luaţi-vă 20 lei şi mergeti la Electric Theatre!
O să vă simţiţi ca ..am vrut să scriu...ACASĂ!

Dar e greşit..o să vă simţiţi în toate felurile - o să râdeţi, o să plângeţi, o să vă pară rău, o să regretaţi, o să vă faceti promisiuni....şi când se termină piesa....o sa vă întoarceţi acasă:)

Piesa pe care trebuie să o vedeţi se numeşte "Dumnezeul de a doua zi", dar parcă mai bine i se potriveşte titlul în engleză "Once upon a second time".
Are titlul şi în engleză pentru că fost jucată şi la Londra - aşadar e un "must see" :)

O să vă regăsiţi acolo: dacă nu aţi făcut ceva memorabil până la 30 de ani (deşi 30 e doar un număr şi memorabilul se poate adapta la orice vârstă), dacă aţi stat cu părinţii şi voiaţi să NU, dacă aţi fost dezamăgiţi, fericiţi, dacă aţi avut zile grele care au început de dimineaţă şi aţi găsit înţelepciunea să nu provocaţi dimineţile, dacă, dacă....

Şi mai ales dacă atunci când aţi iubit aţi vrut să rezolvaţi din problemele lumii crezând cu tărie că puteţi să faceţi asta...trebuie neapărat să mergeţi la această piesă!

Şi dacă nici asta nu v-a convins poate vă convinge pălinca oferită de Actriţa din rolul principal după spectacol :)...când o să vă vină să beţi fie că sunteţi sau nu cu maşina :)

E exact cum se spune şi în piesă: Dumnezeu are un fel ciudat de a rezolva lucrurile...a doua zi!


2 comentarii:

  1. Chiar asa... Cu toate inclinatiile tale artistice,n-ai vrea sa te reprofilezi? Critic de arta( cu tot ce include ea) ,sa te faci! :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Elena sa ma reprofilez acum la varsta mea? asa de tanara?:)

    RăspundețiȘtergere